DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

Závody 2010

Takže závodů jsme se zůčastnily. Jely jsme nakonec 70 cm kde jsme byly diskvalifikovány a 80 cm kde jsme dostaly 8 tr. b. Nic moc vydařené závody, ale i takové dny jsou :) a my to nevzdáme! Celkově jsme byly na 13. místě z 18ti koní.
 
23. 10. - Plánujeme halovky na Riase, doufám, že seženeme vozík :)) Jeli bysme nejspíš zase 70 cm a 80 cm, možná i křížky na rozcvičku.
 
18. 9. - Jsme se zůčastnily s našima dvěma kobylkama závodů v Opavě Kylešovicích. Jelikož jsme toho letos moc nenazávodily, jela jsem jen malé soutěže. Jela jsem i na kobče od kámošky Radky a dopadly jsem takhle...
Deloraine
křížky: čistě ... ještě aby ne :D
70 cm: čistě
 
Cedra
křížky: čistě
70 cm: 4tr. body
 
Fotečky dám nějaké tady a zbytek najdete ve fotogalerii a nebo na rajčeti.
Obě holky mi udělaly obrovskou radost, protože Delča závodila naposledy v březnu a  Cedra ještě nikdy, jelikož je 4 letá :) Takže doufám, že nám to půjde tak dobře i nadále ..
 
Tak nám začala konečně sezona a já ji začínám se svou novou kobylkou:)
První závody 7. 3. ve Frenštátě jsme nejely, jelikož si Delinka odřela kohoutek:(.
Další závody, konané v Trojanovicích jsme už ale absolvovaly. :( Mojí chybou jsme dostaly 4 trestné body, špatně jsem ji navedla, ale jelikož to byly její první závody, jsem docela spokojená, protože to mohlo dopadnout i daleko hůř:) Byla trošičku nervozní, ale jakmile jsme vstoupily na parkur byla úžasná:) Skákala jako divá a měla jsem trošku problém ji zbrzdit, nebýt mojí hloupé chyby, hodnotila bych to na jedničku:)
  
Další budooou :) ....
 
Teď jsme nikam na závody nevyrazili, jelikož vůbec nestíhám s prací.